Izbornik Zatvoriti

Projekat porodičnog stambenog objekta u naseljenom mestu Doljane

Zima je idealan period za projektovanje, koliko za projektanta toliko i za investitora. Vremenski uslovi usporavaju gradnju i navode ljude da planiraju građevinske poduhvate za narednu sezonu. Bez pritiska vremena, objekti dobijaju zasluženu posvećenost, investitor ima više vremena da razmisli o svojim zahtevima u pogledu funkcije i arhitekture objekta, bez straha da će ostati bez lepog vremena i da neće stići da izvede željene radove. Takvi projekti, izrađeni bez pritiska investitora obično budu najlepši, to su oni kojima se najviše ponosimo. Ovo je jedan od takvih projekata.

 

 

Planirani objekat treba da bude u naseljenom mestu Doljane u blizini Kruševca. Parcela koju je investitor spremio je fantastična za veliki dom, jer je i sama parcela jako velika, sa pristupom na najvišoj tački terena koji ima pad ka suprotnoj strani a mi smo to vešto iskoristili. Objekat ima podrum u kome se nalazi garaža, ali i još sadržaja koji će ovaj dom učiniti kompletnim. Takođe, objekat krase velike terase na zadnjem delu kuće. Na ovaj način obezbeđujemo privatnost investitoru, ali i prelep pogled ka unutrašnjosti parcele koja je ostala velika i gde će doći razni drugi sadržaji u kojima će uživati cela porodica.

Ovaj, ali i mnoge druge objekte koje smo projektovali možete pogledati u galeriji na našem web sajtu. Galeriju možete posetiti i klikom na ovaj link.